Activitats

L’AMPA organitza diverses activitats. Al llarg del temps se n’han fet de molt interessants i participatives. Avui per avui, les més arrelades són:

Festa de fi de curs

És una activitat lúdica que es fa cada any a finals de Juny. Es tracta de una festa participativa i organitzada principalment pels alumnes i pares i mares de l’escola.
La seva composició parteix de la recollida de propostes dels alumnes i pares en forma de tallers, actuacions musicals, activitats esportives i tot allò que es vulgui proposar i es pugui dur a terme.

Quina gentada!

Quina gentada

Festa Nadal petits i Quinto!

Abans de Nadal, per donar la benvinguda als pares que comencen a l’escola dels més petits, s’organitza una festa al parvulari amb la visita d’un patge reial, berenar, tallers molt actius, narració de contes i cantada final de nadales. L’any 2015 vam fer el primer quinto! Un èxit de recaptació i públic.
IMG_6623
Patges i rei

tallersIMG_6658 2Ben formals

 

 

 

Taules plenes

Taules plenes

IMG_0565IMG_0567

 Festa d’Estiu 2015

Un any més els alumnes de tercer d’ESO van ser els conductors de l’esdeveniment i van recaptar diners per al seu viatge de fi de curs a través del bar i la venda de samarretes. Hi va haver ball col.lectiu, actuacions i moltes sorpreses. Tallers, jocs tradicionals..

Bailongu

Bailongu

Cartell Festa Estiu 2015

Autora: Gina Portillo

GRUP D'ESO

Grup ESO 2015

Quina gentada!

Quina gentada!