Comissions

Comissió de Cultura

La comissió de Cultura de l’AMPA Mireia treballa per a aportar un petit estímul intel•lectual a les ments sempre encuriosides dels nostres petits. Estem oberts a idees, suggerències, propostes a treballar de manera conjunta: des d’organitzar una mini-marató de contes fins a buscar pares i mares que vulguin preparar una actuació per a la festa de fi de curs. Us escoltem!”
Contacte: Margalida Ramis Correu Comissió cultura

Comissió solidària

L’objectiu d’aquesta comissió és poder potenciar el compartir o donar, tant entre nosaltres com amb els col•lectius que considerem, una mica del nostre temps i esforços per ajudar en aquest moments difícils.
Com a activitat d’inici de la comissió posarem en marxa properament un espai d’intercanvi, a través del blog de l’AMPA, per oferir les coses que ja no necessitem a altres famílies de l’escola que els pugui fer servei (roba, llibres, cadiretes…).
D’altra banda estem estudiant altres activitats que s’organitzaran en funció de l’interès que mostreu les famílies per dur-les a terme. Activitats com anar amb els nostres fills a llegir i fer companyia a la gent gran de la residència del barri, o fer petites campanyes de recollida d’aliments i portar-les a les associacions que distribueixen menjar, …
Contacte: Reyes Raspall Correu Comissió solidària

Comissió d’Esports

La Comissió d’esports va mes enllà de la simple pràctica d’una determinada activitat física, i per bé que aquest és un dels trets que actua com a nexe d’unió, no n’és el principal. Es tracta, per damunt de tot, de compartir un espai comú de descoberta d’altres formes de gaudir del lleure a partir l’esport en un àmbit familiar, ja sigui a la ciutat, ja sigui a la muntanya. Patinar sobre rodes o sobre gel, fer senderisme, BTT,…
En definitiva, un espai obert a tots i totes,on compartir aficions o descobrir-ne de noves. Per començar, estem treballant per organitzar aviat una excursió a la muntanya que tenim a tocar, Collserola.
Contacte: Enric Carrera Correu Comissió esports

3 pensamientos en “Comissions

  1. Marcel

    Les comissions estan molt bé per poder fer diferents activitats. Així podrem anar planejant coses i es faran millor. Tothom hi trobarà la que li agrada més.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *