Colònies

2016. Com l’any passat, hi haurà un grup fins a cinquè i el de sisè. Els dies són el 27, 28 i 29 de juny. Us esperem a la reunió informativa del dia 17 a les 17.15 h. Els fulls d’inscripció són:

activitats sise

Fulldinscripciocolonies2016

convocatoriacolonies2016

IMG_3260web

2015. Com l’any passat, hi haurà un grup de primer a cinquè i el de sisè. Els dies són el 25, 26 i 27 de juny. Aquest any tornem el dissabte ja que el dia 24 és festa.A la notícia del web trobareu els enllaços per veure les cases.

Els fulls d’inscripció són:

convocatoriacolonies2015 (1)
Fulldinscripciocolonies2015

2014. Aquest any hi haurà dos grups: sisè (viatge especial, ja fan el salt a l’ESO) i de primer a cinquè.
Els dies són del 25 al 27 de juny, dimecres, dijous i divendres.
Si estreu a Eix Estels, hi ha la informació de les cases de Mas Gorgoll (de primer a sisè) i de l’Alberg de Sant Carles (sisè).
colonies-sise
programació AMPA ESCOLA MIREIA(1)QUE-CAL-PORTAR-A-LES-COLÒNIES

2012. Ja tenim l’informació sobre les cases de colònies d’enguany:
Parvulari
Aniran a Mas Banyeres (Centelles):Del dimecres 27 de juny al divendres 29 de juny de 2012.
Mas Banyeres, masia senyorial del segle XI on va viure Jacint Verdaguer, està envoltada de boscos de roures, alzines, til·lers i camps de cultiu. El seu entorn immillorable, davant del Parc Natural del Montseny, a l’inici de la plana de Vic, ens permet disposar d’unes instal·lacions idònies per a dur a terme activitats de lleure al llarg de tot l’any.

Com arribar-hi desde Barcelona:


Mapa Mas Banyeres
convocatoriacoloniesinfantil2012

Primària

Aniran a La Llobeta (Aiguafreda):Del dimarts 26 de juny al divendres 29 de juny de 2012.
La Llobeta – antic convent d’estil modernista – és una casa de darrera generació que es troba situada
a les afores de la població d’Aiguafreda. Compte amb amplis espais exteriors i uns equipaments interiors excepcionals garantint una estada confortable en contacte amb la natura i a tan sols 45km de Barcelona.

Com arribar-hi desde Barcelona:

Mapa La Llobeta
convocatoriacoloniesprimaria2012

Sisè
Aniran Sant Carles de la Ràpita (Deltebre): Del dimarts 26 de juny al divendres 29 de juny de 2012.

Itinerari Santcarles2012
convocatoriacoloniessise2012
Full inscripciocolonies2012
Les colònies són uns dies de convivència i activitats per als nostres fills, després del curs escolar. Esdevenen un espai per compartir i viure experiències enriquidores importants pel desenvolupament dels nostres fills.


L’assistència a les cases de colònies de l’Ampa són de caràcter voluntari i estan organitzades per els pares de l’escola Mireia. Els menbres de l’Ampa tenen un descompte sobre la resta de pares. Si voleu gaudir d’aquest descompte, ompliu la solicitud de membre de l’associació i ja podreu gaudir del mateix (consulta a la plana principal). Normalment, cada any procurarem canviar les cases de colònies, i si els pares i la junta consideren que és millor repetir alguna casa de colònies es farà sense cap mena de problemes. Mitjançant el blog de l’Ampa establirem mitjans oportuns de debat per arribar a acords que siguin beneficiosos per tota la comunitat de pares i mares de l’escola.

“Si us plau utilitzeu el blog con a eina de comunicació i expressió de totes aquelles inquietuds que tingueu. Entre tots farem que aquesta escola pugui millorar el seu present i el proper futur.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *