LLIBRES DE TEXT

Bona nit,
Ja ha començat la revisió dels llibres socialitzats per part de les famílies!
Això vol dir que, paulatinament, les mestres i els professors ja han començat a demanar als vostres fills i filles que s’enduguin els llibres socialitzats a casa seva perquè siguin revisats per part de les famílies. Per la vostra banda, les famílies heu de netejar per fora i esborrar per dins tots els llibres socialitzats (els que duen una etiqueta blanca), i retornar-los a l’escola com a molt tard el dilluns 20 de juny.
Tanmateix s’han planificat jornades de treball col·lectives per al mes de juny on es revisaran els llibres ja socialitzats per al proper curs i on es folraran els nous, que seran utilitzats pels vostres fills i filles el curs vinent. Per tant, tothom hi és benvingut, encara que sigui una estona!
Les jornades de treball col·lectives es realitzaran els dies:
Dimecres 15 de juny, d’11:00 a 13:00 hores Dijous 16 de juny, de 16:00 a 19:00 hores
Dimecres 22 de juny, de 10:00 a 13:00hores Dilluns 27 de juny, de 10:00 a 13:00 hores
Dimarts 28 de juny, de 10:00 a 13:00 hores Dijous 30 de juny, de 10:00 a 13:00 hores
El lloc de trobada serà la biblioteca de l’escola d’Ausiàs March.
Comptem amb la vostra ajuda per tal de dur endavant aquesta tasca i per tal d’organitzar la feina i el material necessari per a cada jornada cal que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a la següent adreça ramonsallaardevol@gmail.com o un WhatsApp al 616904994, indicant el/s dia/es que vindreu, el vostre nom, el nom i el curs actual del vostre fill/a i un telèfon de contacte.
Hi haurà més trobades de matins i tardes durant el mes de juliol. Per qualsevol dubte o consulta sobre el projecte de socialització de llibres podeu contactar amb la secretaria de l’escola.
Comptem amb la vostra col.laboració!
Comissió dinamitzadora del projecte de socialització de llibres Escola Mireia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *