JORNADES DE TREBALL SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

Bon dia famílies,
Com tots i totes ja sabeu, l’Escola Mireia amb el suport de l’AMPA ha engegat el *projecte de socialització de llibres de l’Escola Mireia* des del curs 2013-14. El projecte tracta de col•lectivitzar certs llibres de text i de lectura seleccionats per tal de ser reutilitzats per diferents alumnes durant diversos cursos escolars.
Per dur a terme aquesta tasca s’organitzen *jornades de treball
col•lectives* on els pares i mares ajudeu a revisar, esmenar, folrar i etiquetar els llibres que els vostres fills i filles empraran el curs vinent.
Aquest any ja hem començat a revisar els llibres de lectura i per això s’han organitzat dues jornades de treball, el *dimarts 5 d’abril d’11:00 a 13:00 hores i el dijous 7 d’abril de 16:30 a 18:30 hores*.
El lloc de trobada serà la *biblioteca de l’escola d’Ausiàs March*.
Comptem amb la vostra ajuda per tal de dur endavant aquesta tasca i per tal d’organitzar la feina i el material necessari per a cada jornada *cal que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic* a la següent adreça ramonsallaardevol@gmail.com, indicant el/s dia/es que vindreu, el vostre nom, el nom i el curs actual del vostre fill o filla i un telèfon de contacte.
Per qualsevol dubte o consulta sobre el projecte de socialització de llibres podeu contactar amb la secretaria de l’escola.
Moltes gràcies, cordials salutacions.
*Comissió Socialització de Llibres de l’Escola Mireia *

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *