FESTA DE NADAL INFANTIL I QUINTO 2016

Festa a Infantil

Festa a Infantil

Divendres dia 11 vam fer les dues festes de Nadal que organitza l’AMPA. A infantil es van fer jocs, berenar i activitats i tota les famílies d’infantil hi van participar amb molta il.lusió.Alumnes d’ESO van col.laborar en la dinamització d’activitats dels més petits.

Al Quinto, a la casa Groga, es van cantar 20 lots de regals i els nois i noies de quart de l’ESO van treballar de valent per recaptar fons per al seu viatge de fi de cicle.

Agraïm, sobretot, la tasca dels patrocinadors: Fruits Dador, Floristeria Pètals; Bijuteria Elena Vives; Rueber; Marc Escoda arquitecte; Anna Luis i Manuela; Productes Marc Torcal; Farmàcia Fort Pienc; Dissenys Elvira Jordà; Juan Ramon Feu, pintor; Gemser Llibres personalitzats; Fundació Onyar; Forn Nàpols, Supermercat Condis; Camping de la Vall de Bianya; Tpro Solutions; JP Bicis; Xarcuteria Pa i Trago; Promoparc E-Bikers; Cal Tete; Seguretat Integral 99, CB Roser; Terranova CNC 42.

Un any més, una gran tarda d’activitats i alegria per conèixer-nos millor i passar una bona estona junts.

Festa a InfantilEmoció al QuintoCantant lots al Quinto

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *