Cartell Festa Estiu 2015

FESTA DE L’AMPA

Recordeu que divendres a les 17.15 a l’Institut Fort Pius ens trobarem a la Festa d’Estiu de l’AMPA. Hi haurà tallers de màscares, punts de llibre i maquillatge per als més petits. També un taller de dibuix per als més grans. Una part del pati es dedicarà a una gran varietat de jocs per a totes les edats (curses de sacs, aigua, etc.). Tindrem un racó de Photo call per poder guardar un record d’aquesta tarda. Pel que fa a actuacions tenim l’Escola de Ball Bailongu que ens farà ballar a tots i les actuacions dels alumnes (en aquest moment unes 20 previstes). Un any més els alumnes de Tercer d’ESO han participat activament en l’organització. No hi falteu!!!

Actuacions

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *