XERRADA-TALLER ESPECIALMENT ADREÇADA A INFANTIL

L’equip d’Educació Infantil de l’Escola Mireia juntament amb l’AMPA us convidem a participar en aquesta xerrada que porta per nom “L’autonomia, la responsabilitat i els límits” a càrrec de la psicopedagoga de l’escola Mònica de la Calva el proper dia 19 a les 17:30 a l’escola de Casp.
Per tal de que pogueu assistir-hi organitzarem un servei de guarderia duant la sessió.
A efectes organitzatius agraïm confirmeu la vostra assitència per email (ampa@ampamireia.com) el més aviat possible.
Tot seguit teniu una breu descripció del contingut de la xerrada:
“L’equip d’Educació Infantil de l’Escola Mireia volem convidar-vos a la xerrada que hem organitzat per al proper 19 de novembre a les 17:30h a la nostra escola del carrer Casp.
Aquesta primera trobada, que hem titulat “L’autonomia, la responsabilitat i els límits”, està especialment pensada per a pares i mares d’aquesta etapa, però també animem a les famílies dels primers cursos de Primària a que s’uneixin a nosaltres en aquesta estona de formació.
Les xerrades tindran eminentment un caràcter pràctic, per això les hem anomenat xerrades-taller. Volem compartir amb les famílies les seves preocupacions i proporcionar eines pràctiques perquè puguin aplicar-les a les seves llars. Juntament amb les mestres de l’etapa, hem decidit que parlarem de rutines, d’hàbits, de disciplina, de límits, però també d’afecte i de respecte per aconseguir que els nostres nens i nenes siguin autònoms, responsables i segurs.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *