XERRADA A L’ESCOLA

Us convidem a la xerrada informativa sobre el procés sobiranista de Catalunya. 9-N el dret a decidir.
A càrrec de Jaume López (ex-alumne de l’escola Mireia).

Dia: dilluns 20 d’octubre de 2014
Hora: 19.00 h
Lloc: escola d‘Àusias March

Es prega confirmació d’assistència a: ampa@ampamireia.com

En Jaume López Hernández és Doctor en Ciència Política i de l’Administració i Màster en Teoria Política i Social per la UPF. Actualment és professor de la Universitat Pompeu Fabra i ha fet múltiples treballs de recerca i publicacions sobre Catalunya i el dret a decidir, a més de comparèixer sovint en medis parlant d’aquest tema.

En cap cas la xerrada pretén fer un posicionament en cap sentit polític, simplement hem cregut interessant aprofitar el fet que en Jaume López és ex alumne de l’escola i expert en aquest tema tant d’actualitat, perquè ens vingui a aclarir una mica tots els dubtes que puguem tenir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *