RECORDATORI ASSEMBLEA DIA 30

Mares i pares de l’escola,
Us convoquem a la propera reunió ordinària de l’Assemblea General de l’AMPA que tindrà lloc el proper dijous 30 d’Octubre a les 19:00 hores, a l’escola Mireia d’Ausiàs March, 62-64.
Ja iniciat el curs escolar d’enguany, es fa necessari compartir la feina feta durant el curs passat, comunicar les iniciatives i les inquietuds de l’actual Junta i escoltar el que teniu a dir tots vosaltres.
El curs passat ens ha permés consolidar la participació dels alumnes de tercer d’ESO en l’organització de la festa de final de curs per finançar el viatge de final d’etapa, donar un pas més en la socialització dels llibres i reprende les xerrades pels pares cercant temes que puguin ser del vostre interès.
El facebook, el web i la xarxa al linkedin han ajudat a esretar vincles i compartir vivències, informació i idees.
Hem aconseguit també una extraescolar d’anglès amb la qualitat i experiència de Helen Doron dins el recinte escolar i començar ja aquest curs amb la novetat de música a infantil sota les directrius d’Angels Casas.
El concurs per triar el nou logo de l’associació, les carreres de cros i la renovació de la façana han estat també possibles gràcies a la nostra tasca.
No ens podem quedar aquí, però. Cal definir nous projectes, noves fites, nous reptes. Cal que tothom participi de manera més activa, que entre tots definim l’AMPA que volem pels propers anys.
Podeu seguir les novetats de l’Assemblea al web www.ampamireia.com i a Facebook.com/ampa.escolamireiabarcelona
Us hi esperem!

La Junta – AMPA Mireia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *