Primer dia Sant Carles de la Ràpita

Bona nit,

Al final el temps ha aguantat i els nanos han pogut gaudir de Port Aventura amb sol. Fins i tot han tingut temps de fer-se un banyet a la piscina a la tornada. Ara una mica de gresca nocturna i a descansar que demà hi ha un dia dur d’activitat aquàtiques: piragüisme i submarinisme.

Un pensamiento en “Primer dia Sant Carles de la Ràpita

  1. Ester Banús

    He entrat al FB d’eix estels, i no hi ha penjades les fotos de Sant Carles de la Ràpita. He vist les de Mas Gorgoll. Dedueixo que hi ha escoles que tenen nens en 2 cases diferents i pengen fotos de les dues. Hi ha algun problema per poder veure-les? Us sabria greu repetir-me la contrasenya per entrar directament des de la web?
    Gràcies,
    Ester Banús

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *