FESTA FINAL DE CURS 2013-2014

Com ja sabeu i espereu, arriba la cita ineludible de cada any, la Festa de Fi de Curs, el gran esdeveniment organitzat per l’AMPA.

Divendres 13 de Juny a partir de les 17:00 al pati de l’IES Fort Pius
ens trobarem tots els que ho vulgueu per tal de fer una cloenda festiva i com cal al curs escolar 2013-14.

Enguany repeteixen la participació dels alumnes d’ESO en l’organització i gestió de la Festa. Per a ells serà una bona manera d’iniciar ben aviat el finançament del seu viatge de fi de cicle (que faran al 4rt).

Repeteix també l’Escola de Circ de l’Ateneu Popular de Nou Barris, que a més de fer-nos una exhibició, muntaran un taller per a que noies i nois experimentin amb algunes de les activitats pròpies del circ com monicicles, malabars, equilibris, etc.

Per descomptat, hi haurà les ja tradicionals actuacions musicals, activitats lúdiques per als més petits, sorteigs, photo call,el racó de l’Ampa … i coneixerem el guanyador del cocurs del logo de l’AMPA i, de cas, comprar les noves samarretes.

Us hi esperem a tots

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *