A Internet, posa-hi seny!!

Aquesta tarda, 22 d’abril, a l’Escola d’Ausias March, l’AMPA ha ofert a les famílies una conferència-col.loqui. La xerrada s’ha centrat en consells i comentaris sobre Internet a càrrec d’un tècnic de Gesicat, de la Generalitat de Catalunya.

S’ha parlat de les xarxes socials més actuals entre els joves: Snapchat, Instagram, Tumbrl., Sexting… Alhora s’han introduït les preocupacions habituals, com per exemple, quan és adequat que els nens i nenes tinguin mòbil i Facebook. Els perills d’Internet: programes maliciosos, enginyeria social i ciberassetjament. Cal destacar la recomanació sobre les pàgines de control parental i aspectes com les geolocalitzacions a les fotos que publiquem en algunes xarxes.

Una mirada global al món d’Internet i tot allò que ens interessa per als nostres fills i filles. Una estona molt profitosa, altament interessant i amb gran acollida de públic.

Properament es publicarà la presentació. Per a més informació: www.internetsegura.cat. Facebook: A Internet posa-hi seny.

Si és del vostre interès, podem ampliar les sessions o bé treballar algun aspecte concret. Envieu comentaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *