VOLEU CÓRRER?

L’AMPA, amb la col·laboració de l’escola, us ofereix la possibilitat que els vostres fills i filles participin en les curses de la IX Challenge de Cros Curs 2013-2014 del Consell Escolar de l’Esport de Barcelona – CEEB. www.elconsell.cat/ceeb
Enguany, a banda del premis que atorga l’organització, l’AMPA oferirà també uns obsequis que es donaran el dia de la festa de final de curs i premiaran l’esforç i perseverànça d’aquells que hagin obtingut millors resultats i també dels que hagin participat en el major nombre de curses.
La Challenge consisteix en 7 proves que s’organitzen els matins de diumenge (una cada mes, començant el proper dia 17 de Novembre) a 7 parcs diferents de Barcelona. La data límit d’inscripció és el dimecres abans de cada prova, amb la qual cosa necessitem que us apunteu el més aviat possible si no us voleu perdre cap cursa.

Malgrat que la entitat organitzadora (Ceeb) permet la inscripció d’atletes de totes les edats, l’escola recomana aquest tipus de proves de resistència als alumnes a partir del cicle Mitjà de Primària.

Els que estigueu interessats feu arribar a en Jordi Badia la següent informació referida al nen/a que participarà:
Nom complert
Adreça
Dades de contacte del pares
Número de targeta sanitària

Quota de participació per córrer TOTES LES CURSES:
Cros 5€ + assegurança obligatòria 2,80€ = 7,80€
Nascuts a 2006, 2007 i posteriors:
Cros 5€ + assegurança obligatòria 1€ = 6€.

Les curses consisteixen en una prova femenina i una masculina per cada any de naixement. Comencen els grans a les 10:00 i casi a les 13:00 s’acaba amb el lliurament de premis als petits. Tothom que arriba a línia de meta té un lot de regalets dels patrocinadors i, és clar, medalles per als primers classificats. La distància de la prova és de menys de 1.000 m per als més menuts i va augmentant fins a 2.200 m per als més grans. El circuit, recordem que és Cros: no és asfaltat, poden haver-hi parts de sorra, gespa i si ha plogut, una mica de fang. Diver, no?

Us hi esperem a tots!!!!!!
AMPA Escola Mireia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *