FESTA DE NADAL A INFANTIL

Tot i que sembli mentida per les altes temperatures ja ha començat el compte enrera pel final d’any; i com ve sent tradicional, els pares, mares i alumnes d’infantil, ens trobarem el proper divendres 13 de Desembre a la festa de Nadal de l’AMPA, a l’escola de Casp, la dels menuts. És un bon moment per donar la benvinguda als alumnes i pares nous a l’escola i que coneguin una mica més a l’AMPA. Nens i grans podrem gaudir, com sempre, d’una bona estona cantant, menjant, treballant en tallers i convivint amb els companys, en el context nadalenc. La més que probable visita d’algun patge reial donarà a la festa aquesta màgia especial que tant agrada als més petits de la casa. Us hi esperem a tots. No hi falteu!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *