XARXA MIREIA

Avui més que mai es fa necessari recuperar valors tradicionals com la col·laboració, la solidaritat o l’altruisme i quina millor manera que fer-ho aquí, a casa nostra, al nostre barri, estrenyent vincles amb els nostres veïns, companys i amics.
I quin millor moment que aquest, avui mateix, amb aquesta crisi que malhauradament està posant molt complicat el trobar feina.
La comunitat de mares i pares dels alumnes de l’Escola Mireia ens ofereix l’escenari idoni per posar en marxa aquesta nova iniciativa d’intercanvi: la Xarxa Mireia, que neix de l’esforç i il·lusió d’uns quants pares i el recolçament de l’AMPA i l’escola.
La Xarxa Mireia és un punt de trobada en la xarxa social professional Linkedin, on mares i pares d’alunmes, exalumnes i mares i pares d’exalumnes podeu trobar el vostre espai per compatir idees, notícies, cercar feina, publicitar la vostra feina o negoci, intercanviar informació i tot allò que vulgueu.
Volem que la Xarxa Mireia sigui un vehicle de cohessió que serveixi per coneixe’ns més enllà dels nostres fills, pugui facilitar el contacte professional entre mares i pares, ens apropi a les noves tecnologies i faci, en definitiva, que tots poguem contribuir a un enriquiment de la nostra comunitat.
Us convidem a tots a participar en aquest nou projecte destinat a tots vosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *