NOU CURS, NOUS REPTES

Per fi tornem a estar tots en marxa, a bon segur descansats i amb ganes de tornar a fer rutllar l’AMPA. Des de la Junta ja estem treballant però necessitem el vostre ajut, col·laboració, implicació i entusiasme en aquest nou projecte. Necessitem els vostres comentaris, queixes, opinions, idees, suggeriments, crítiques, projectes… Volem que l’AMPA sigui una cosa de tots. Volem també que us animeu a participar via facebook, col·laborant en les diverses activitats que s’organitzaran, liderant nous projectes i també que us animeu a entrar a la Junta, anar donat relleu als més veterants i aportant aquestes idees noves que són necessàries.
Una abraçada a tothom
David

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *