Sant Carles, segon dia

Quan hem parlat aquesta nit amb la monitora, feien jocs nocturns de pistes i orientació. Pel que fa al dia d’avui, han remat en piragua a Amposta. Si haguèssim passat per l’autopista cap a Castelló els podríem haver vist allà. El cert és que el fort vent els ha fet treballar de valent, però sense problemes. Una altra activitat interessant, a més -és clar- de la d’estar en remull a la pisicina, ha estat el taller de nusos on tots s’han aplicat amb ganes per tal d’aprendre els coneixements tradicionals típics d’un entorn on la pesca i el treball de mar ha estat sempre fonamental. Com a nota negativa, els mosquits han molestat una mica. No obstant, val la pena dir que gràcies a aquest estiu endarrerit, no està sent tant dur com altres anys. Demà us explicarem més cosetes. Bona nit mamis/papis!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *