El Collell, tercer dia

Hola a tothom,

Des de Santa Maria de Corcó les notícies són molt bones. Finalment, avui els ha fet un gran dia al matí i s’han banyat molta estona a la piscina. Després de dinar, hi han tornat. A la tarda, plovia una mica, i han estat fent jocs i dutxes. A les 9 han fet el sopar de gala. Un cop acabat, han fet jocs de nit i el BoteBote. Hores d’ara ja deuen estar a la disco per celebrar els dies de colònies (tots s’empolainaven). Segons les monitores el temps és molt fresc…, però ningú es queixa. Cap incidència per comentar. Tenen la casa per ells sols i un gran espai interior per jugar, cosa que els ha permès estar molt a gust.

Per demà tenen previst arribar entre 16.30 i 17 h.

Bona nit!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *