El Collell, segon dia

Avui, recuperats dels marejos del viatge d’anada i ben descansats, ha estat un dia ben intens. D’entrada, l’excursió avançada (per la previsió de mal temps de diijous) al llac que podeu veure a les fotos del Facebook d’Eix Estels. Després una sessió de rocòdrom, tir amb arc i cerbatana. A la nit, un cop sopats, una mica de jocs de nit que ve a ser una ginkana nocturna. Pel que fa a demà, l’activitat principal serà la piscina, si el temps acompanya. També hi hauran Jocs Medievals… Que demà sabrem de que van. Tot bé com previst.

Per si algún no l’ha vist en posts antreriors, tornem a copiar el vincle al Facebook d’Eix Estels: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.533519186684430.1073741866.5007

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *