Festa AMPA Fi de Curs 2012-13

Com ja sabeu i espereu, arriba la cita ineludible de cada any, la Festa de Fi de Curs, el gran esdeveniment organitzat per l’AMPA.

Divendres 14 de Juny a partir de les 17:00 al pati de l’IES Fort Pius
ens trobarem tots els que ho vulgueu per tal de fer una cloenda festiva i com cal al curs escolar 2012-13.

Enguany tenim novetats molt significatives com és la participació dels alumnes d’ESO en l’organització i gestió de la Festa. Per a ells serà una bona manera d’iniciar ben aviat el finançament del seu viatge de fi de cicle (que faran al 4rt).

Altra novetat important és que tindrem l’Escola de Circ de l’Ateneu Popular de Nou Barris, que a més de fer-nos una exhibició, muntaran un taller per a que noies i nois experimentin amb algunes de les activitats pròpies del circ com monicicles, malabars, equilibris, etc.

Per descomptat, hi haurà les ja tradicionals actuacions musicals, activitats lúdiques per als més petits, sorteigs, homenatges i entrevistes. Pel que fa a La Coral de l’AMPA, estrenarà el nou repertori, segur que amb sorpreses.

A més, en el Racó de l’AMPA atendrem les vostres inscripcions a l’Associació dels que encara no sou socis, així com qualsevol dubte, idea, suggeriment o comentari relacionats amb l’Associació i el seu compromís amb la nostra comunitat.

INSCRIPCIÓ AL FESTIVAL D’ACTUACIONS DE LA FESTA FI DE CURS 2012-2013
– S’ha d’omplir la butlleta d’inscripció: Festa Ampa 2013-FormulariActuacions
– S’ha de deixar a la bústia de l’AMPA a l’entrada d’ambdues escoles.
– Els grups que necessitin una cançó han de portar-la gravada en un CD o MP3
– El termini d’inscripció finalitza el 7 de Juny.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *