Reunió 18/10/2012

Benvolguts mares i pares,

Vull agrair en primer llloc l’assistència de tots aquells que veu poguer venir a l’assemblea el passat dijous, així com els vostres comentaris i aportacions de les quals la Junta prenem bona nota. Pels que no veu poguer venir al web hi trobareu penjada la presentació amb els punts principals de la reunió (en l’apartat de documents). Creiem que és especialment interessant feu un cop d’ull a la pàgina 16, on trobareu el full de ruta, els objectius pel curs 2012-2013.
Us convidem a tots a participar, opinar, criticar i dir la vostra a la pàgina web de l’AMPA i a participar també del fòrum d’intercanvi.
A més, encara sou a temps de fer-vos socis aquells que encara no ho sigueu i poguer col·laborar en aquest nou projecte en aquests moments tant difícils on, més que mai, l’AMPA pot donar un cop de mà a pares i escola.
L’ajut de tots és imprescindible per arribar més lluny, consolidar tot allò que hem aconseguit fins ara, continuar treballant colze a colze amb l’escola per tal que la socialització dels llibres sigui una realitat, el servei de càtering millori amb els suggeriments de tothom i l’escola pugui millorar la imatge o la seva equipació gràcies a l’excedent de l’assocaició.
Ajudeu-nos a créixer, participeu-hi.
Junts per créixer més.
Salutacions

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *