Informació cursos anglès

Us penjo una informació que m’han demanat unes mares de l’escola per si resulta del vostre interès.

Som un grup de famílies del CEIP Fort Pienc que des de l’any 2008 venim realitzant l’activitat extraescolar d’anglès per als nostres fills impartits per la Fundación británica British Council

Aquesta activitat es realitza a l’IES Fort Pius, on ens faciliten aules i tot el material necessari per a l’òptima realització de l’activitat, amb resultats valorats molt positivament per part de les famílies.

Com a novetat per al pròxim curs l’activitat d’anglès impartida per British Council s’obrirà a totes les escoles del Barri Fort Pienc que vulguin participar, és per aquest motiu que us fem arribar aquest comunicat on us adjuntem uns arxius (carta presentació -famílies i carta presentació British Council) per tal que, si ho considereu adient, ho feu arribar a totes les famílies des de P-4 fins 6 del vostre centre, alguna de les quals ens han manifestat el seu interès per aquesta activitat.
Us agraïm la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Salutacions
Núria
Manuela

Bandera

Bandera

Documents amb informació ampliada:
Presentació famílies
newletter201213otherschools

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *