Festa de l’Ampa 2012

Com ja sabeu, un any més teniu una cita ineludible el proper divendres 15 de Juny a les 17:00: ens trobarem tots els que ho vulgueu en aquest gran esdeveniment organitzat per l’AMPA com a cloenda del curs escolar i on els nostres fills, com no podria ser d’una altra manera, seran els autèntics protagonistes.
Enguany, a banda de les ja tradicionals actuacions musicals, activitats lúdiques i sorteigs, comptarem amb el debut de la coral de l’AMPA, fruit de l’entusiasme d’uns quants valents que provaran de demostrar que no només els nostres nens s’atreveixen amb això de la música.
A més, tots els vostres dubtes, queixes, idees, sugerència i comentaris relacionats amb l’associació seran atessos en el nostre “racó de l’AMPA”.

Festa Ampa 2012

Festa Ampa 2012

Si us voleu apuntar per fer qualsevol actuació, podeu omplir la següent bulleta d’inscripció:
Inscripció festival

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *