Novetats

Des de l’AMPA continuem treballant per tal de millorar els nostres canals de comunicació. Així, a partir d’ara, ens podeu trobar en el nou web en format blog a la mateixa adreça de sempre: www.ampamireia.com

Dins el marc de la comissió de cultura ha sorgit la iniciativa de crear una coral. La idea és que uns quants pares i mares puguem passar una estona distreta, agradable i entretinguda fora de l’entorn habitual de l’escola. A més, després d’uns quants assajos podrem demostrar tot el que hem après a la festa de fi de curs i demostrar als nostres fills que no són els únics amb talent artístic. Necessitem saber quanta gent estaria interessada per coordinar els horaris i el lloc d’assaig, així que sisplau apunteu-vos-hi el més aviat possible via email Comissió cultura o per inscripció al full que trobareu al suro de l’escola, tot indicant com us podem contactar.

Veure cartell Coral Ampa:Coral Ampa Mireia
No deixeu passar l’oportunitat.

Posem a la vostra disposició l’oportunitat de dedicar una estona del vostre temps a la gent gran del barri, a través de la visita al Casal d’Avis de la Gent Gran del Fort Pienc. L’objectiu és anar amb els nostres fills a llegir o fer companyia als avis de la residència i així compartir les tres generacions aquests moments, passar una estona agradable i que els nostres nens vegin i aprenguin situacions diferents de les que viuen habitualment. Necessitem saber quanta gent estaria interessada per coordinar els horaris, així que sisplau apunteu-vos-hi el més aviat possible via email Comissió solidaria o per inscripció al full que trobareu al suro de l’escola, tot indicant com us podem contactar. No deixeu passar l’oportunitat.

Veure cartell Gent Gran:Cartell Gent gran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *