Nou any, noves idees, noves activitats


Feliç any nou: Ja fa uns quants mesos que el curs ha començat a la nostra escola i des de l’AMPA continuem treballant per afrontar nous reptes i objectius, en concret, fer de l’AMPA una associació més activa, més visible, més participativa, més vinculada a l’escola i més propera a tots vosaltres.

Volem créixer, volem que tothom s’hi senti identificat, representat i motivat per formar-hi part i això només és possible si hi treballem tots: junts, per créixer més.

El primer pas ha estat crear una xarxa de suport, formada per un grup de mares i pares estusiastes i compromesos amb l’AMPA, que ajuden i complementen la Junta Directiva, no només en tasques organitzatives de les activitats, sinó també com a nexe d’unió i canal de comunicació amb les famílies dels alumnes de l’escola.

El segon pas ha estat definir una sèrie de comissions de treball amb la finalitat d’optimitzar els esforços i ajudar a definir projectes i activitats que pretenem que ampliïn làmbit d’actuació de l’associació i es consolidin tal i com ja ho han fet les colònies, la festa de final de curs i la Festa dels Menuts de Nadal.

S’han definit les comissions de: reutilització de llibres de text, d’activitats culturals, solidària i esportiva. Ara arrenquen el seu funcionament buscant la complicitat dels socis de l’AMPA i de l’escola. Estem oberts a les vostres idees i suggeriments. Apunteu-vos-hi!

En darrer lloc, vam coincidir en què calia millorar els canals de comunicació i de difusió de l’AMPA, amb l’objectiu de difondre les seves activitats, explicar adequadament les seves funcions i sumar abonats per poder dur a terme al major nombre de projectes possible. Per aquest motiu, s’està treballant en la renovació de la seva imatge, nous canals (blog , butlletí digital, etc). Darrerament haureu rebut un tríptic que marca l’inici d’aquesta renovació.

Un pensamiento en “Nou any, noves idees, noves activitats

  1. Anna

    Aquest blog servirà per publicar novetats i poder conèixer opinions de manera ràpida i eficaç. Hem de donar a conèixer aquesta iniciativa perquè serà un canal molt àgil per a tothom.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *