Festa menuts 2011


Festa petits 2011

Benvolguts pares i mares,

Com ja és tradicional, l’AMPA Mireia organitza una festa per acollir les famílies nouvingudes i gaudir durant una estona de l’esperit nadalenc. Per aquest motiu, els convidats sou les famílies de P3, P4 i P5.

Durant l’acte, hi haurà tallers, jocs, cançons i, fins i tot, comptarem amb la presència d’un rei mag i el seu patge. Tots els nens i nenes podran aprofitar l’ocasió per lliurar directament la carta als Reis Mags.

Si algun pare, mare, educador/a, noi o noia de secundària vol participar d’alguna manera (fent algun taller, explicant contes, etc.), si us plau contacteu-nos a través del correu ampamireia@ampamireia.com o bé amb qualsevol membre de l’AMPA.

Es tracta d’un acte organitzat per pares i mares de l’AMPA, si us plau, que tots els nens estiguin acompanyats com a mínim d’un adult en tot moment.
Recordeu:
Divendres 16 de desembre
a les 17h
a l’escola Mireia Infantil
Casp, 124.
Atentament,

David Albalate
President de l’AMPA Mireia
www.ampamireia.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *