Setmana blanca Març 2011

Estem fem una enquesta perque volem saber si els pares de l’escola sou partidaris que l’ Ampa demani a l’Escola Mireia que n’organitzi al propi centre activitats per cobrir aquesta setmana o no. Si us plau contesteu a la següent enquesta.

[poll id=”2″]

3 pensamientos en “Setmana blanca Març 2011

 1. carme vidal

  La Generalitat ha obert una convocatòria especial de subvenció per les AMPES que organitzen activitats en aquella setmana. La convocatòria per la sol.licitud de la subvenció finalitza el 29 d’octubre. Es pot fer el tràmit directament a la web de la Generalitat, Departament d’Educació. Sería bó no perdre aquesta subvenció…
  salutacions.

 2. german

  Hola Carme!
  Gràcies per aquest comentari, en breu un company meu que coneix el tema et respondra.
  Salutacions: germán

 3. david

  Hola Carme,

  Gràcies per la informació.
  Ja ho sabiem. Ho vem comentar en la reunió de la Junta de fa uns dies. Malauradament el plaç de temps és molt curt i els tràmits gens senzills. Ni tan sols saben a data d’avui si serà la mateixa escola qui organitzi les activitats ni quanta gent hi estaria interessada.
  Aquesta primera vegada serà una novetat per a tothom.

  salutacions
  David

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *